KOLJEVKA OD VRUĆE SOLI ZA VAŠU LJEPOTU I ZDRAVLJE ORGANIZMA!

Uronite u koljevku soli i izaći ćete puni energije,tonirani,mršaviji,relaksirani i vitalni. Prednosti kupke od vruće soli iz Mrtvog mora na 40C temperature:
• stimulira ubrzanje metabolizma lipida
• najbolji način za dreniranje i održavanje ravnoteže tjelesnih tekućina
• regulira hidrataciju kože
• opušta i relaksira kompletan organizam

Od čega se sastoji tretman u vrućoj soli?

Uronite tijelo u vruću sol u kombinezonu od extratanke tkanine koja garantira maksimalnu higijenu i čistoću tretmana.Svojstva soli se prenose na tijelo pomoću osmotske reakcije koja djeluje u dubinu. Tretman salinom predstavlja mineralizaciju vaših kožnih tkiva pomoću aktivnih sastojaka acqua madre iz Mrtvog mora utrljavanjem.
Tretman se nastavlja udobnim uronom tijela u vruću sol na temperaturi oko 40C da bi se postigao osjećaj relaksacije i da bi se postigli rezultati na području detoksifikacije, poticanje metabolizma lipida i oksigenacija tkiva.
Nakon toga slijedi tuš za revitalizaciju a zatim relaksirajuća masaža sa kremom salina cream i time se završava vaš put u termalno iskustvo ostavljajući vaše tijelo u osjećaj potpune opuštenosti i lakoće.

ZAŠTO JE KORISTAN TRETMAN SALINOM?

• Za ljepotu:
Salina daje osjećaj lakoće i opuštanja cijelom organizmu, a pogotovo nogama i stopalima. Potiče prirodno dreniranje i dezinfekciju kožnih i masnih tkiva. Kombinacija toplina-sol pomaže i pojačava efekt estetskih tretmana, pogotovo onih tretmana namjenjenih mršavljenju i remodelaciji vaših oblina.

• Za zdravlje u svakoj dobi:.
Toplina saline potiče osjećaj ugode na cijelom organizmu, dajući ugođaj općeg opuštanja. Tretman u Salini relaksira i reaktivira, potičući novu energiju i vitalnost. Pomaže nam da bi smo postigli bolji san preko noći. Moć soli promovira rebalans tjelesne energije, pomoću svojeg „higroskopskog djelovanja“ uništava različite nelagode u zglobovima i mišićima i na taj način omogućava organizmu novu poletnost i lakoću pokreta..

• Za sportaše:
Kupka u toploj soli „na suho“ u salini je idealna poslije umora i napora mišića, potiče relaksaciju i opuštanje cijeloga tijela, daje novu energiju.
Osmotski efekt soli opušta mišiće a toplina opušta tenzije i kontrakcije. Salina: „Streching“ pomoću prirode.

SALINA-SOL IZ MRTVOG MORA I NJENI AKTIVNI SASTOJCI:

Sol iz mrtvog mora se dobiva evaporacijom vode iz Mrtvog mora i nama dolazi čista, bez ikakvih aditiva i obrada ili transformacija. To je koncentrat minerala i važnih oligoelemenata u pravom smislu riječi koji obogačuje vode iz ovih slavnih oaza već miliunima godina.
Koncentracija ove soli iz Mrtvog mora je 10 puta veća od bilo koje soli iz drugog mora. Ova sol iz mrtvog mora djeluje na naše tijelo revitalizirajuće, tonirajuće i potiče stimulaciju prirodne drenaže.

Vrlo je bogata:

MAGNEZIJ: Visoka koncentracija magnezija u soli Mrtvog mora omogučuje da se ovaj element absorbira kroz kožu i time djeluje protiv otečenosti, protuupalno (vrlo je efikasan protiv celulita u kojemu je prisutna intoksikacija i kongestija dermesa i hipodermesa) i isto tako djeluje kao regulator metabolizma, kalcija i staničnog metabolizma.
KALCIJ: Esencijalni element za održavanje jake i zdrave koštane strukture.
BROM: Vezan element za poticanje opuštenosti.
ŽELJEZO: Pomaže transport kisika u cirkulacijskom sistemu.
OLOVO: Potiče i stimulira optimalnu regulaciju hidratacije organizma.
SUMPOR: Posjeduje izvrsnu antimikrobnu i dezinfekcijsku moć.

TRETMANI NA BAZI PREPARATA IZ SOLI MRTVOG MORA

Tretman globalnog mršavljenja: To je estetska metoda koja pomaže tijelu da mršavi, da bude kompaktnije, da očvrsne stvrajući čvrsto tkivo koje je homogeno i bez čvorića.
Tretman ima 3 faze:
1.Faza: Uranjamo tijelo u kupku tople soli sa lipoaktivnim bandažama na bazi soli koji potpomažu mršavljenje.
2. Faza: Djeluje na jastučiće koji su bili najtvrdokorniji pomoću topline i specijalnih kozmetičkih preparata bogatih prirodnih aktivnih sastojaka.
3. Faza: Pomažemo aktivaciju mršavljenja pomoću drenaže.

Za postizanje čim boljeg rezultata preporučujemo:
10 tretmana
Učestalost:2 tretmana na tjedan
• Ovaj ciklus 10 tretmana može se i ponavljati.
• U vrijeme dana vaše menstruacije bolje je izbjegavati tretman.
• Održavanje tijela nakon tretmana preporuča se za 1-2 tretmana na mjesec tokom cijele godine.
• Trajanje svakog tretmana: 1 sata: 15 minuta.

SunRiseSpa

Dizajnirao je za nas specijalni „solarij-tuš“ koji je otvoren, tih i „antipanic“, studiran tako da omogući maksimalni komfor i slobodu pokreta.

© Copyright Estetski centar Eternity